Vinculum Caritatis Közösség

Hungary Flag icon 48   Brazil Flag icon 48 

Institutum Saeculare

Világi Intézmény

Újra Csanádapácán

Közösségünk újra meghívást kapott Csanádapácára a plébániai közösségtől egy lelki nap megtartására. Erre 2020. február 29-én került sor. A megjelent testvérek részben a korábban tartott alkalom résztvevői, részben a korábbi hírére érkező újak voltak.

 

 

2020. február 29-én került sor Csanádapácán másodízben a Vinculum Caritatis Közösség által tartott lelki napra. Ezúttal a kezdeményezők azok voltak, akik a tavalyi alkalom sikerén felbuzdulva maguk is egy ilyen elmélyülési lehetőségnek részeseivé kívántak lenni.  A Női Ágból 3-an, míg a Családi ágból 1 személy képviselte a Közösséget.

 

 

A téma ez alkalommal az Eucharisztia volt, ill. az Eucharisztikus Kongresszus előkészületi imájában foglalt gondolatokat elmélkedték át, valamint a Húsvéti ünnepkörre hangolódást segítő gondolatokat is hallhattak a jelenlévők. Nemcsak nyitott füllel és szívvel, csillogó szemmel hallgatták a tanítást, de be is fogadták, amint az a megosztás során kiderült. Mindenki elmondhatta mit kapott ezekből az elmélkedésekből és ki mit visz haza. Nagy hálaadással fejeződött be a nap, ki azért, hogy újra részt vehetett, ki azért, hogy most ott lehetett, ki meg azért, hogy adhatott.

Istennek legyen hála minden kiáradó kegyelemért!